MichaelD_FULL (7 of 14) smal

A la Carte menu

APPETIZERS
Snacks og bobler 95,-
Aperol spritz 85,-
Gin & tonic 85,-
Månedens Cocktail 85,-

FORRETTER:
HVIDVINS DAMPEDE BLÅMUSLINGER 95,-
Dampede blåmuslinger – Fløde reduceret med hvidløg – Urter
HVIDE ASPARGES MED JOMFRUHUMMER 120,-
Hvide asparges – Stegt Jomfruhummer – Crouton – Hollandaise – Crudité af grønne asparges
OKSE CARPACCIO 105,-
Okseinderlår rullet i ramsløg – Ramsløgs
mayonnaise – Syltede perleløg – Havtorns gel
– Parmesan chips

HOVEDRETTER
VARIATION AF BLOMKÅL 165,-
Blomkålsstok – Stegt blomkålspuré – Salt ristede mandler – Brunet smør tilsmagt med citron
– Syltede Rødløg – Crudité af Blomkål
STEGT PERLEHØNE 195,-
Stegt perlehønebryst – Dampede Grønne bønner – Dampede gulerødder – Syltede perleløg – Saute af løg og spidskål – Asparges sauce med persilleolie
BAGT HAVKAT 225,-
Bagt havkat – Gulerodspuré tilsmagt med brunet smør – Syltede tomat – asparges broccoli – Sauce med rogn
STEGT ENTRECOTE 245,-
Pandestegt okse entrecote – Saltbagt skalotteløg – Ærtepuré – Sauterede sukkerærter – Demi glace tilsmagt med hindbær

SIDEORDERS:
Salat med Oliven 35,-
Sprød Polenta med parmesan 40,-
Pommes Frittes med estragon mayo el. aioli 40,-
Bønnesauté med hvidløg 35,-

DESSERTER
CRÊME BRULEÈ 95,-
Créme Bruleé – Kaffe is – Hibiscus Sirup – Kaffe crumble
RABARBER 95,-
Sous Vide Rabarber – Syltede Rababer
– Rabarber/lakrids is – Mørdejs tuilles
– Hvid chokolade mousse med lakrids
RØGET BENEDICT OST 85,-
Røget Benedict – Hybenkompot – Solsikkeknæk

EFTER MIDDAGEN
KAFFE 35,-
ESPRESSO 22/28,-
CAFE LATTE 40/46
CAPPUCINO 32/38
ESPRESSO MARTINI 85,-
IRISH COFFEE 65/85,-
AVEC – SE HYLDEN MED UDVALG
3 STK PETIT FOUR 45,-

SURPRISE MENU
Få en lækker menu tilpasset årstidens gode råvarer, sammensat af kokken.
3 RETTER KUN 275,-

VINMENU
Vin tilpasset din valgte menu
85,- PR. GLAS

RIGTIG GOD FORNØJELSE....