APRIL SÆSONMENU

Lavvarmet laks med syrlig citronpuré, frise salat og sprød havre
Slow cooked salmon with lemon purée, salad and crispy oat
95,-

Røget filet af dansk gris, spinatpuré, syltede rødløg, syrlig gelé og sprød malt
Smoked fillet of pork with spinach purée, pickled red onion, sour jelly and crispy malt
90,-

Braiseret lammeskank serveret med glaserede gulerødder, ristede svampe samt grov kartoffel kompot
Braised shank of lamb served with glazed carrots, roasted mushrooms and potato compote
210,-
”Hinge Rå” med tomatchutney og rugkiks tilsmagt med ramsløg
”Hinge Rå” with tomato chutney and rye crackers flavored with wild garlic
110,-

Brownie af Callebaut chokolade med rabarber kompot og pistacie is
Brownie of Callebaut chocolate with rhubarb compote and pistachio ice cream
95,-

 

PRISER
3 retter inkl. snack & granité
3 courses incl. snack & granité
375,-
4 retter inkl. snack & granité
4 courses incl. snack & granité
450,-
5 retter inkl. snack, granité & pre. dessert
5 courses incl. snack, granité & pre. dessert 525,-

VIN /WINE MENU
2016 Pomino Bianco, Frescobaldi, DOC, Toscana, Italien.
2013 Max Reserva, Pinot Noir, Vina Errazuriz S.A. Aconcagua Costa, Chile.
2015 Camins del Priorat, Alvaro Palacios, Priorat, Spanien.
2015 Hattenheimer Schutzenhaus, Balthasar Ress, Kabinett, Rheingau, Tyskland.
2015 Les Pins, Chateau Tirecul La Graviere, AOP, Monbazillac, Frankrig.

2 glas : 170,- 3 glas 255,- 4 glas 340,- 5 glas 425,-