AUGUST SÆSONMENU

Lun kulmule på bund af smørstegt spidskål hertil peberrodsfløde og syrlige tomater
Warm hake on a bottom of butter fried spring cabbage with horseradish cream and tangy tomatoes
95,-

———

Ristede lammebrisler med variation af rødbeder og cremet gedeost fra Tepstrup
Roasted sweetbread from lamb, with a variation of beetroot and creamy goat cheese from Tepstrup
90,-

———

Sprængt dansk oksebryst på glaserede gulerødder,
brunet selleripure serveret med lys estragonsauce
Salted brisket of danish beef on glazed carrots, a pure of celery served with a light tarragon sauce

215,-

———

Rød Sønderhaven med syrlig æblechutney, friske æbler og knækbrød med nigellafrø
Rød Sønderhaven with tangy apple chutney, fresh apples and crackers with nigella seeds

110,-

———

Hvid chokolade mousse af Callebaut chokolade med friske danske kirsebær
White chocolate mousse made of Callebaut chocolate with fresh danish cherries

95,-

 

PRISER
3 retter inkl. snack & granité
3 courses incl. snack & granité
375,-
4 retter inkl. snack & granité
4 courses incl. snack & granité
450,-
5 retter inkl. snack, granité & pre. dessert
5 courses incl. snack, granité & pre. dessert 525,-

 

VIN /WINE MENU

2015 Hattenheimer Schutzenhaus, Balthasar Ress, Kabinett, Rheingau, Tyskland.
2015 Chianti Castiglioni, Frescobaldi, Toscana, DOCG, Italien.
2014 La Montesa, Alvaro Palacios, Rioja, Spanien.
Errazuriz Late Harvest Sauvignon Blanc, Vina Errazuriz, Casablanca Valley, Chile.
2013 Banyuls Rouge, Gerard Bertrand, AOP, Roussillon, Frankrig.

 

2 glas : 170,- 3 glas 255,- 4 glas 340,- 5 glas 425,