SEPTEMBER SÆSONMENU

Rødbede-graved laks serveret med creme af rygeost og sprøde rødbeder
Beets gravad salmon served with smoked cream cheese and crispy beets
95,-

Sprængt duebryst med variation af skorzonerrødder og syrlige ribs
Salted breast of dove with a variety of salsifys and red currants
90,-

Inderlår af dansk kødkvæg, rullet i souffle anrettet på pure af jordskokker, dampet rosenkål og sauce med skalotteløg
Beef topside from danish cattle, in souffle on a pure of Jerusalem artichokes, steamed brussels sprouts and sauce with scalots
205,-

Comendante fra Sønderhaven Gårdmejeri i Nordjylland serveret med kvæde kompot, hyldebær skum og solsikke knæk.
Comendante from Sønderhaven dairy in North Jutland served with quince compote, elderberry foam and sunflower crack
110,-

Blåbærkage med syltede blåbær, blåbæris og flager af hvid Callebaut chokolade
Blueberry cake with pickled blueberries, blueberry ice cream and flakes of white Callebaut chocolate
90,-

 

 

PRISER
3 retter inkl. snack & granité 
3 courses incl. snack & granité 
375,-
4 retter inkl. snack & granité 
4 courses incl. snack & granité 
450,-
5 retter inkl. snack, granité & pre. dessert 
5 courses incl. snack, granité & pre. dessert 525,-

 

VIN /WINE MENU

2016 Max Reserva Chardonnay, Vina Errazuriz, Aconcagua Costa, Chile.
2015 Cloudline Pinot Noir, Domaine Drouhin, Oregon, USA.
2014 Nipozzano Riserva, Frescobaldi, DOCG, Toscana, Italien.  
2016 Sancerre Les Bouffants, Domaine de la Garenne, AOP, Loire, Frankrig.
Graham's 10 Years Old Tawny, W.&J. Graham´s & Co., Douro, Portugal.


2 glas : 170,- 3 glas 255,- 4 glas 340,- 5 glas 425,