OKTOBER  SÆSONMENU

Bagt lange på en bund af selleripure med friske urter og syltet selleri
Baked ling on bottom of celery pure with fresh herbs and pickled celery
90,-
Terrine af dansk oksehale med syltede bøgehatte, brøndkarse og glaskål
Terrine of Danish oxtail with pickled beech hats, watercress and cabbage
95,-
Filet og kæbe af dansk svin, serveret på pure af rødbeder hertil ristede jordskokker og grov kartoffel kompot
Filet and cheeks from Danish pork served on a pure made of beetroot with roasted Jerusalem artichokes and potato
compote
215,-
Hodde kristian med gelé af havtorn, ristet havre og sprøde havreflager
Hodde kristian with buckthorn jelly, roasted oats and crispy oat flakes
115,-
Bagte karamelliserede æbler med sprød butterdej, æblegelé og creme fraiche is
Baked caramelized apples with crispy butter dough, apple jelly and sour cream ice
90,-

 

 

PRISER
3 retter inkl. snack & granité 
3 courses incl. snack & granité 
375,-
4 retter inkl. snack & granité 
4 courses incl. snack & granité 
450,-
5 retter inkl. snack, granité & pre. dessert 
5 courses incl. snack, granité & pre. dessert 525,-

 

VIN /WINE MENU
2016 Weisser Burgunder, Dr. von Bassermann-Jordan, Trocken, Pfalz, Tyskland.
2014 Errazuriz Pinot Noir Wild Ferment, Vina Errazuriz, Casablanca Valley, Chile.
2015 Founders Estate Zinfandel, Beringer, Californien, USA.
Blandy’s 5 Years Old, Malmsey, Blandy Brothers, Madeira, Portugal.
2014 Les Pins, Chateau Tirecul La Graviere, AOP, Monbazillac, Frankrig.


2 glas : 170,- 3 glas 255,- 4 glas 340,- 5 glas 425,