SÆSONMENU

 

Februar

 
Soufflè af lange med syltede rødbeder, sprøde gulebeder og estragon
Soufflè of ling with pickled beetroot, crispy yellowbeets and tarragon
95,-
--
 
Rillette af sprængt nakkekam på pure af jordskokker, syltede jordskokker og melde
Rillette of salted pork on pure of Jerusalem artichokes, pickled Jerusalem artichokes and herbs
95,-
---
 
Rosastegt okseinderlår vendt i urter anrettet på pure af persillerod hertil julienne af syltet gulerod og sauce med marv og brændt hvidløg
Roast beef turned in herbs served on pure of parsley root with julienne of pickled carrot and sauce with marrow and burned garlic
215,-
 
--
Den Hvide Dame fra Arla Unika hertil løg kompot med urter og sprød timiankiks
 Den Hvide Dame from Arla Unika with onion compote and crispy thyme biscuits
115,-
 

Hvid chokolademousse af Callebaut chokolade med citrus-mazarin og granatæblesorbet
White chocolate mousse of Callebaut chocolate with citrus mazarin and pomegranate sorbet
95,-

VINMENU:

2015 Sauvignon Blanc Single Vineyard Costa, Vina Errazuriz, Aconcagua Costa, Chile
2014 Beaujolais Villages, Joseph Drouhin, AOP, Beaujolais, Frankrig
2014 Foxglove Zinfandel, Varner Wines, Paso Robles, USA
2015 Hattenheimer Schutzenhaus, Kabinett, Balthasar Ress, Rheingau, Tyskland
Late Harvest Sauvignon Blanc, Vina Errazuriz, Casablanca Valley, Chile