SÆSONMENU

 

NOVEMBER & DECEMBER

Røget sild med syltet blomkål, friteret skalotteløg og dild olie
Smoked herring with pickled cauliflower, fried onion and dill oil
95,-

Gravad krondyrekølle hertil cremet peberrod, tyttebær og maltflager
Salted haunch of red deer with creamy horseradish, cranberries and malt flakes
105,-

Rosa andebryst serveret med glaserede beder, rødkålsskum og marineret grønkål hertil juleglace
Roasted duck breast served with glazed beeds, red cabbage foam and marinated kale and glace
215,-

Cumulublu økologisk blåskimmelost fra Naturmælk hertil blommechutney og timiankiks
Cumulublu organic blue cheese from Naturmælk with plum chutney and thyme biscuits
115,-

Pærekage med kærnemælks is, syltet pære og sprød tuiles
Pear cake with buttermilk ice cream, pickled pear and crispy tuiles
90,-

 

PRISER
3 retter inkl. snack & granité 
3 courses incl. snack & granité 
375,-
4 retter inkl. snack & granité 
4 courses incl. snack & granité 
450,-
5 retter inkl. snack, granité & pre. dessert 
5 courses incl. snack, granité & pre. dessert 525,-

 

VINMENU:

2015 Terras Gauda Albarino, Bodegas Terras Gauda, Ríax Baixas, Spanien.
2015 Southern Right Pinotage, Southern Right Vineyards, Walker Bay, Sydafrika.
2016 Dolcetto d´Alba, G.D. Vajra, DOC, Piemonte, Italien.
Graham's Six Grapes, W.& J. Graham & Co, Douro, Portugal.
Muscat de Beaumes de Venise, Delas Freres, AOC, Rhône, Frankrig.