SÆSONMENU

 

JANUAR

Lavvarmet vesterhavs-torsk på bund af syltede porrer med sprøde kartofler og purløgsemulsion
North Sea cod on a bottom of pickled leek with crispy potatoes and chives emulsion
95,-

Sprøde kalvebrisler med syrlig æblechutney og crudité af gule beder
Crispy sweetbread with sour apple chutney and crudités of yellow beets
95,-

Stegt perlehønebryst med svampe-tapenade serveret med karamelliseret løgkompot og smørpisket hønseglace
Roasted Guinea fowl with mushroom tapenade served with caramelized onion compote and chicken glace
215,-

Thyborøn Rav fra Thise Mejeri. Med pære-safran kompot og sprøde rugkiks
Thyborøn Rav from Thise Mejeri. With pear-saffron compote and crispy rye biscuits
115,-

Chokoladebrownie af Callebaut chokolade, hertil variation af appelsin og krystalliseret hvid chokolade
Chocolate brownie with Callebaut chocolate with a variation of orange and crystallized white chocolate
95,-

VINMENU:

2016 Costeggiola, Guerrieri-Rizzardi, DOC Classico Superiore, Soave, Italien.
2016 Max Reserva Chardonnay, Vina Errazuris, Aconcagua Costa, Chile.
2015 Pojega Ripasso, Guerrieri-Rizzardi, DOC Classico Superiore, Valpolicella, Italien.
2010 Graacher Dompropst Riesling Spätlese, Max Ferd. Richter, Mosel, Tyskland.
Buller Fine Old Muscat, R. L. Buller & Son Pty Ltd., Rutherglen, Australien.