Winemakers Dinner – Cava

VINSMAGNING

Det er med rigtig stor glæde at vi denne aften kan byde velkommen til en
god oplevelse med fantastiske vine fra Juve y Camps.
Arrangementet starter kl. 18.30 med vinsmagning hos Radisson Blu, Hotel
Papirfabrikken. Efterfølgende vil der blive serveret Winemakers Dinner, hvor
vinene bliver kommenteret af Export manager Victor Bernabé
Middag inkl. vinmenu foregår i Restaurant 1a.

Glæd dig til at smage følgende 3 vine inden middagen:
• 2011 Cava Gran Juve y Camps
• 2013 Cava Milesimé
• 2006 Cava La Capella

Juvé y Camps har produceret kvalitetsvine i mere end 200 år. Det var dog
først i 1921, at man lancerede den første mousserende vin – men lige
siden har husets Cava kun gået international sejrsgang.
Juvé y Camps er i dag den indiskutabelt førende indenfor eksklusiv Cava,
hvilket bl.a. kan illustreres ved, at hele husets Cava-sortiment udelukkende
er luksus-Cava’er, som tilsammen udgør ikke mindre end 80%
af det totale verdensmarked for eksklusive Cavaer. Druerne kommer
udelukkende fra Juvé y Camps egne marker, og familien ejer i dag fire
vingårde, hvilket gør huset til den største besidder af vinmarker i Penedès

 

 

4-retters menu med dertilhørende vine.
Der serveres ét glas vin til hver ret.

VELKOMST
2014 Cava Reserva d.l.Familia Brut Nature i Magnum

FORRET
Lyn stegt tun på bund af cremet jordskokker
sprøde jordskokker, grønne urter og ristede hasselnødder
Cava Blanc de Noirs, Juve y Camps

MELLEMRET
Lomo og høvlet krystalost
sprød ruccola, friteret capers og syrlige tyttebær
Cava Juve y Camps Pinot Noir Rose Brut

HOVEDRET
Braiseret lammeskank vendt i karse
grov kartoffelkompot med citron og oliven
samt glaserede gulerødder
2011 Iohannes, Juve y Camps

DESSERT
Pistacie kage med mousse af hvid Callebuet chokolade
rabarber som gelé, sylt og crudité
Cava Sweet, Juve y Camps

FREDAG DEN 6. APRIL 2018 KL. 18.30
Pris 775,-

 

180406-Winemakers-Dinner---Restaurant-1A_Juve-Y-Camps-Sa